Stekleničke ViA

Vsi uporabniki VitaJuwelove kristalne vode si želijo, da bi jo lahko imeli vedno pri roki – navdušeni so nad okusom, privlačnostjo in občutkom. VitaJuwelove kristalne ročke so popolna rešitev za pripravljanje vode doma, saj jih lahko potopite v vrč vode. Z VitaJuwel ViA pa boste lahko kristalno vodo uživali vedno in povsod!


Ste že kdaj videli steklenico z dvema odprtinama? Ne? Zdaj lahko končno izkusite VitaJuwel ViA, ki je občudovanja vreden primerek nove ideje! VitaJuwel ViA se od vsakdanjih stekleničk za večkratno uporabo razlikuje po edinstvenem oblikovanju in je izjemno uporabna. Izdelana je iz stekla, ki ne vsebuje svinca – kot vsi VitaJuwelovi izdelki – in drži dobrega pol litra.

 

   

 

VitaJuwel ViA postavlja nova merila za pitno vodo, ki jo lahko vzamete s sabo na pot. Dve odprtini omogočata preprosto in higienično čiščenje stekleničke. Ste kdaj kupili stekleničko, ki je sicer zelo privlačna, vendar jo je skoraj nemogoče temeljito in higienično očistiti s ščetko? Z VitaJuwel ViA smo rešili to težavo: preprosto odvijete pokrovček in spodnji del, na katerega je pričvrščen valjček s kristali, zato je čiščenje steklenega dela povsem preprosto.


Z inovativnim valjčkom s kristali lahko v trenutku zamenjate kristalno mešanico. VitaJuwel ViA že vsebuje en valjček, ki ga je mogoče zamenjati: odkrijte navdušujoč nabor vseh mešanic. Na poti v službo lahko uživate v »Sončnem jutru«, po večerji pa si pripravite »Izvir ravnovesja«!

 

   


Na leto v plastenke natočijo 89 milijard litrov pitne vode. Samo v Združenih državah Amerike vsako sekundo (!) porabijo 1500 plastenk. 80 % jih ljudje ne uporabijo ponovno, čeprav so izdelane iz naftnih derivatov. Vedno več območij po svetu je razkopanih, opustošenih in onesnaženih zaradi vrtanja in lomljenja kamnin za potrebe pridobivanja nafte. Prevažanje ustekleničene vode prek oceanov in celin z letali, ladjami, vlaki in tovornjaki porablja velikansko količino energije in bremeni okolje. Začnite prispevati k ohranjanju okolja in naredite prvi drobni korak: kupite stekleničko za večkratno uporabo, kakršna je VitaJuwel ViA.