Dostava

DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

Partner za dostavo je Pošta Slovenija d.o.o., vendar si ZBR skupina d.o.o. pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo. Dostava je možna znotraj ozemlja Republike Slovenije.

 

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani.

 

Pošta Slovenije večino paketov dostavi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

 

Poštnino plača prejemnik. Cena dostave je 5€. Ob naročilu nad vrednostjo 100 € je dostava brezplačna. Velja za območje Slovenije.

 

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato vam priporočamo, da navedete naslov, kjer ste dosegljivi dopoldan (npr: delovno mesto). V primeru, da ob dostavi niste na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo in pošiljko lahko prevzamete na pošti.

 

Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

 

Artikli, ki so na zalogi, so običajno poslani na posredovani naslov naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 10 delovnih dneh.